Gratis Datingsite

100% Gratis daten werkt, deze datingsite bewijst het!

OnlineNee

Profiel vanvlinder34
Leeftijd44
SterrenbeeldRam
ProvincieGroningen
PlaatsGroningen
Ik ben nuVrijgezel
Ik ben op zoek naar eenVrouw

thinking

Openingszineen man een man een woord een woord
KinderwensMisschien
Kinderen nuGeen
RokenNee
DrugsNee
DrinkenGezelligheidsdrinker
VegetarischAls het uitkomt
SportRegelmatig
Lengte190 - 194cm
AfkomstWest-Europese
BouwNormaal
HaarkleurZwart
KledingCasual
Hobbieswandelen, gezelligheid, zwemmen, Gamen, hardlopen, tennis, architectuur
ReligieIets anders
Heb je een autoJa
Hoogst genoten opleidingHbo
Beroep of studieeigen bedrijf
 
OmschrijvingHallo dames. Welkom.

Leuk dat je even komt kijken. Een profieltekst geeft maar een indruk van hoe iemand is - een "live" ervaring is vrijwel altijd anders. Hier is mijn indruk:

Ik ben een ambitieus en sociaal persoon en werk hard wanneer ik ergens in geloof. Misschien heb ik daarom wel een eigen bedrijf opgezet.
Ik heb graag mensen om me heen, maar niet continu. Ik kan me in mijn eentje ook prima vermaken. Ik word door vrienden en vriendinnen omschreven als een man met passie, humor en inhoud. Mijn allergrootste passie is muziek, waarmee ik een paar jaar mijn brood heb kunnen verdienen - met boeiende en interessante (en soms bekende) mensen. De mooiste paar jaar van mijn leven tot nu toe! (-:

Ik hou van relaxen in mijn vrije tijd - momenteel werk en studeer ik veel. Dat relaxen doe ik met vrienden, op een terras, met een film, op de (salsa)dansvloer, op de fiets of wandelend in de natuur, bijvoorbeeld. Uit eten, of zelf lekker koken met en voor vrienden. Salsa dansen is op dit moment iets waar ik veel tijd en energie in steek en heel veel plezier aan beleef.