Gratis Datingsite

100% Gratis daten werkt, deze datingsite bewijst het!

OnlineNee

Profiel vanTomax
Leeftijd38
SterrenbeeldWaterman
ProvincieNoord-Holland
PlaatsHaarlem
Ik ben nuVrijgezel
Ik ben op zoek naar eenVrouw

OpeningszinDoe maar gek, dan doe je al normaal genoeg.
KinderwensMisschien
Kinderen nuGeen
RokenJa
DrugsSoms
DrinkenVaak (>3 per week)
VegetarischNee
SportAf en toe
Lengte185 - 189cm
AfkomstWest-Europese
BouwNormaal
HaarkleurDonkerblond
KledingCasual
Hobbiesstappen, bioscoop, fietsen, luisteren, hond, LARP, tekenen, lezen, schilderen, reizen, voetbal, leren, kaatsen, interneten, kunst, utgaan
ReligieGeen religie
Heb je een autoNee
Hoogst genoten opleidingMavo
Beroep of studiePortret/kunst schilder,
 
OmschrijvingBen op zoek naar een leuke date met een lieve, eigenzinnige en tikkeltje gestoorde meid (dame), en mischien ook meer mocht dat zo uitkomen.

Ben zelf een vrije vogel en hou van droge humor en sarcasme, afwisseling in het leven is voor mij erg belangrijk..ben niet zo van sleur, of tot m'n pensioen voor de zelfde baas werken.

Heb ook al meerde keren mijn baan opgezegd om een lange reis te maken. En volg ook vaker m'n hart dan m'n hoofd (wat meestal toch wel het gewenste resultaat oplevert, of anders in ieder geval een komisch resultaat, ahum) .

Ik ben momenteel bezig met het doorbreken als kunstenaar/portretschilder en werk daarnaast nog o.a in de horeca en de kringloop (soms vijwillig soms betaald). Mijn streven is om zoveel mogelijk mooie kunst in de wereld te brengen en ook zo veel mogelijk van die wereld te zien en beleven. En een muze kan daar natuurlijk niet bij ontbreken ;).