Gratis Datingsite

100% Gratis daten werkt, deze datingsite bewijst het!

OnlineNee

Profiel vanAllolalie
Leeftijd34
SterrenbeeldVissen
ProvincieGelderland
PlaatsApeldoorn
Ik ben nuVrijgezel
Ik ben op zoek naar eenVrouw

OpeningszinOpeningszin?
KinderwensJa
Kinderen nuGeen
RokenSoms
DrugsSoms
DrinkenGezelligheidsdrinker
VegetarischNee
SportNooit
Lengte190 - 194cm
AfkomstWest-Europese
BouwNormaal
HaarkleurBlond
KledingCasual
Hobbiesmuziek, luisteren, tekenen, schilderen, gaan, films, graag, voetbal, Gezelschap, concerten, etc, autoreiden, naar
ReligieAtheist
Heb je een autoNee
Hoogst genoten opleidingHbo
Beroep of studieStudent sociaal pedagogische hulpverlening
 
OmschrijvingIk ben een Student Social Work (SPH). Ik ben creatief en teken/schilder graag; vooral gezichten en mensen fascineren mij. Verder ben ik graag aan het feesten (met en zonder verkleedkleren!), verder heb ik een grote liefde voor muziek, zowel op cd als lp. Ik ben vrolijk, enthousiast, gedreven, koppig en ik help mensen graag als ik het kan. Ik hou van dieren, zowel honden als katten, al vind ik katten leukere huisgenoten.
Ik ben niet die stoere gozer die altijd in de sportschool zit al ben ik ook geen pudding-Tarzan. ik ben een sociale jongen, leg gemakkelijk contact, ik ben open, positief en enthousiast. Ik kan aardig direct plagen, maar dat doe ik alleen bij mensen die ik aardig vind. Ik hou van mezelf en mijn leven dat ik om mij heen gebouwd heb en dat wil ik zo leuk mogelijk maken. Ik ben Single en ik ben nu klaar om hard het avontuur aan te gaan.

Ik ben ongeveer 1m93 lang, blond haar, blauw/grijze ogen, linkshandig, en ik woon zelfstandig (2 huisgenoten). Ik ben ruimdenkend en sta open voor nieuwe dingen en verrassingen. Ik zie snel de mooie kant van mensen en heb geen specifiek type waarop ik val. Huidskleur, lengte, haarkleur, leeftijd, etc. vind ik niet zo belangrijk, zolang er maar spanning en een klik is. Ik ben niet opzoek naar een relatie al zou ik het ook niet meteen utsluiten.Mijn leven is lekker en heb verder niets nodig al kan het altijd nog leuker! En daar sta ik voor open. ;-)

Ik ben opzoek naar een leuke tijd met een meid/vrouw van ongeveer 18-30 jaar. Ik vind leeftijden niet het meest interessant als er maar een leuke klik is. Ik heb zin om nieuwe mensen te leren kennen die het liefst vol energie zitten en een passie hebben voor 'iets'..(maakt verder niet uit wat). Stuur me vooral een bericht als je met me wil praten of wat wil vragen. Ik zal altijd proberen te reageren.